Demascarea online cu Dan Negru la Antena 1


In aceasta vara, campionul divertismentului revine in forta cu un nou format. Dan Negru aduce show-ul care ii va lasa masca pe telespectatori. Zeci de vedete intra in jocul mastilor, intr-o serie de deghizari de senzatie. Chipul, vocea, atitudinea...nimic nu-i tradeaza. Sunt celebri si totusi nu iti poti da seama cine sunt! Sunteti gata sa aflati cine se ascunde in spatele lor? „Demascarea”, in curand la Antena 1.Vor sa ii surprinda pe telespectatori, sa-i cucereasca si deopotriva sa ii lase fara cuvinte. Mastile invadeaza Romania. Campionul divertismentului revine in forta in aceasta vara cu un nou format. Dan Negru le aduce telespectatorilor show-ul care ii va lasa masca! „Demascarea", in curand, la Antena 1.

„Sper ca „Demascarea" va continua traditia inceputa cu mai bine de doisprezece ani in urma cu „Academia vedetelor" si continuata cu marile show-uri care au facut istorie in divertismentul de televiziune - „Ciao Darwin", „Te pui cu blondele?", „Plasa de stele" sau cele doisprezece Revelioane. Cu siguranta vom pastra ritmul si vom aduce un show care va lasa urme adanci in divertismentul de televiziune!" a declarat Dan Negru.

In vara aceasta, fiecare masca ascunde o poveste. Zeci de vedete si personaje celebre intra in jocul mastilor. Chipul, vocea, atitudinea ... nimic nu ii tradeaza. Sunt celebri ... si totusi nu iti poti da seama cine sunt! Vedetele sunt pregatite sa ii lase masca pe telespectatori in show-ul verii, la Antena 1!

Programele moderate de campionul divertismentului, Dan Negru, multe dintre ele formate internationale, au stabilit recorduri de audienta, iar Dan a reusit sa se impuna nu doar un nume de referinta in divertismentul de televiziune, ci si sa se reinventeze odata cu fiecare emisiune prezentata.

De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecatii", "Ciao Darwin", "Secret Talent", "Jocuri la Saint-Tropez", "Marea provocare", "O seara de vis", "Castigi in 60 de Secunde", "Plasa de stele", "Te pui cu blondele", iar lista nu se opreste aici. De 12 ani prezinta show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator roman care se poate lauda cu aceasta performanta demna de Cartea Recordurilor.

Succesul lui Dan Negru s-a facut cunoscut si peste Prut, la inceputul lui 2010 acesta primind o propunere de colaborare din partea unei renumite televiziuni din Republica Moldova. Dan a raspuns pozitiv invitatiei de a prezenta un show, in direct, in prime-time, la Chisinau, astfel ca indragitul prezentator a revenit la a face naveta, ca odinioara, doar ca de data aceasta pe ruta Bucuresti-Chisinau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu